Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Pelenkázás és fürdetés   /   Gyerek pelenkák   /   Textil pelenka PREMIUM - 70x70 cm

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Textil pelenka PREMIUM - 70x70 cm

Szeretnél egy rendkívül jó nedvszívó képességű, puha és formatartó pelenkát mint a nagymamáink korában? Akkor ez a pelenka remek választás. A pelenkák 100% .. többet

Ár: tól 7 172 Ft
Összesített értékelés
4.1
27 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
3784-2 Hello Kitty gyermek motívum (képek) 7 172 Ft átmenetileg elfogyott

Textil pelenka PREMIUM - 70x70 cm

Szeretnél egy rendkívül jó nedvszívó képességű, puha és formatartó pelenkát mint a nagymamáink korában? Akkor ez a pelenka remek választás.

A pelenkák 100% pamutból készültek és a hagyományos szövési technológiának köszönhetően a kiváló nedvszívó képesség és a puhaság garantált - a pelenkák nagyon kellemes tapintásúak a sűrű és magas súlyú pamutnak köszönhetően, amelynek a piacon nincs ellenfele.

Nagy előnye, hogy mind a 4 széle körbe van varrva, ami megakadályozza a pelenka forma megváltozását mosás közben és így az egész pelenka ellenálló képességét növeli (a varrott szélek tényleg körbevarrottak, nem felhajtott és cikk cakk ollóval levágva mint más hasonló terméknél, ez a folyamat csökkenti az anyag rojtozását mosás közben).

A természetes anyag a legalkalmasabb a gyerek bőrnek, nem okoz allergiás reakciókat. A pelenkák sterilizálhatóak kifőzéssel és vasalással is.

Hozzásegít az egészséges csípőízület fejlődéséhez.

A sokoldalú használatuknak köszönhetően nagyon gazdaságosak és sokkal környezetkímélőbb mint az eldobható pelenkák.

A textil pelenkák rendelkeznek TZÚ tanúsítvánnyal (Cseh Textil Vizsgáló Intézet) az egészségügyben és a gyerekek számára 3 év alatt.

Gyártó: Matějovský, a hagyomány és minőség garanciója

Anyaga: 100% pamut

Mérete: 70x70cm

Súlya: 145 gr/m2

Csomagolás: 5 db

több márkát: Matějovský

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.1
27 vásárló
értékelte