Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek függönyök és drapériák   /   Gyerek függönyök   /   Gyerekszoba függöny Baby Ball - silver

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Gyerekszoba függöny Baby Ball - silver

A gyerekszobában nem hiányzohat a függönyök, de nem feltétlenül kell hagyományos és unalmas darabot választania. Próbálja ki ezt az eredeti .. többet

Ár: tól 2 726 Ft
Összesített értékelés
4.4
28 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6667-0 150x160 cm 2 726 Ft átmenetileg elfogyott
6667-3 150x240 cm 3 548 Ft átmenetileg elfogyott
6667-4 250x240 cm 5 055 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerekszoba függöny Baby Ball - silver

A gyerekszobában nem hiányzohat a függönyök, de nem feltétlenül kell hagyományos és unalmas darabot választania. Próbálja ki ezt az eredeti függönyt.

Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

A Baby Ball függöny tetején speciális nyílás található a rúdkarniz számára, de a függöny csipeszelhető is, amivel szépen redőzhető. A függöny felső része szépen kiegészíti a labdácskákat.

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

Anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm 

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
28 vásárló
értékelte