Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő - Jungle

Magasságmérő - Jungle

Azon gondolkodik, hogy a gyerekszobába beszerez valami szép új dekorációt, vagy valamilyen kiegészítőt? Úgy érzi, hogy annak ellenére, hogy a gyerekszobában .. többet

Ár: 4 317 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
25 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
4468-0 Jungle méter 4 317 Ft raktáron 2-5 db db

Magasságmérő - Jungle

Azon gondolkodik, hogy a gyerekszobába beszerez valami szép új dekorációt, vagy valamilyen kiegészítőt? Úgy érzi, hogy annak ellenére, hogy a gyerekszobában minden bútor meg van, mégis hiányzik valami? A díszítések és kiegészítők hatalmas választékából kiválasztani a legmegfelelőbbet néha nagyon nehéz dió. Megtalálni a megfelelő kiegészítőt nagy kihívás. De most már nem kell tovább keresnie! Mi egy magasságmérőt ajánlunk. A JUNGLE magasságmérő remek választás, minden gyerekszoba tökéletes lesz!

A matrica csak odabent használható és nagyon szé, színes, élénk és vidám színei vannak, felderül minden gyerekszoba és egyszerűen tökéletes lesz a kislányok és kisfiúk szobájában is, minden gyermek imádni fogja! Bármilyen száraz és sima felületre felragasztható. Hívja segítségül gyermekét és együtt találják ki, hogy hová kerüljön a dekoráció! Ragasztható bútorra, ajtóra, csempére, üvegre és hasonló felületekre.

A magasságmérő felragasztása is nagyon egyszerű. Elég eltávolítani az alapfóliáról, felragasztani a kiválasztott felületre és felsimíttani. Ezután a dekorációról való gondoskodás is nagyon egyszerű, elég időről időre nedves ronggyal áttörölni és kész is.

A magasságmérő nem csak felragyodtatja a gyerekszobát, de nagyon hasznos dekoráció is egyben, mert a cseperedő gyermeke magasságát is bejelőlheti rajta és így szép emléket is kap egyben.

Mérete: 70 x 50 cm

MOTÍVUM: állatkák
több márkát: Housedecor

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
25 vásárló
értékelte