Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció - Jungle

Faldekoráció - Jungle

Szeretne gyermeke szobájába egy kis vidámságot, színeket és játékosságot vinni? Szereti gyermeke az állatokat? Akkor biztosan értékelni fogja ön és gyermeke is .. többet

Ár: 7 039 Ft
Feladás ideje 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
38 Összesített értékelés

Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
4495-0 90x60
7 039 Ft
1-3 hét
db

Faldekoráció - Jungle

Szeretne gyermeke szobájába egy kis vidámságot, színeket és játékosságot vinni? Szereti gyermeke az állatokat? Akkor biztosan értékelni fogja ön és gyermeke is ezt a szép faldekorációk - Jungle!

A dekorációnak szép színei vannak, melyek élénkek és vidámak. Minden gyermek szobájá szép és ragyogó lesz! Alkalmas lányok és fiúk szobájába is.

A dekorációt nem feltétlenül csak a falra lehet felhelyezni. Hívja segítségül gyermekét és játszanak lakberendezőset. Találják ki együtt, hogy hol lesz a legjobb helyük. Bármilyen száraz és sima felület megfelel, ezért olyan helyeken is remekül fognak mutatni mint például a bútorok, ablak, tükör, ajtó, csempe és hasonlók!

A dekorációk nagyon könnyen felragaszthatóak, húzza le az alapfóliáról és helyezze fel a kiválasztott helyre. Eztán gondosan simítsa az egész matricát, hogy eltávolítja az esetlege légbuborékokat.

A matricák gondozása is egyszerű, csak törölje át időről időre nedves ruhával.

több márkát: Housedecor

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
38 vásárló
értékelte