Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek takarók   /   LILU muszlin ágytakaró / takaró

LILU muszlin ágytakaró / takaró

Szeretne gyermeke számára egy takarót, mely eredeti, szép és kellemes? Mely lehetővé teszi, hogy gyermekét kellemes melegben tartaa, hiszen betakarhatja .. többet

Ár: tól 34 918 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
25 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14335-0 fehér 34 918 Ft átmenetileg elfogyott
14335-5 méz 34 918 Ft raktáron csak 1 db db

LILU muszlin ágytakaró / takaró

Szeretne gyermeke számára egy takarót, mely eredeti, szép és kellemes? Mely lehetővé teszi, hogy gyermekét kellemes melegben tartaa, hiszen betakarhatja gyermekét pihenés vagy alvás során. Ezen kívül használhatja ágytakaróként vagy játszószőnyegként is.

Egy kellemes és gyönyörű muszlin pamutből készült takaróról van szó. Egyedülálló hiszen különböző módon lehet használni.

Nem csak sokoldalúság, de univerzális is, ezért használható a lányok és fiúk birodalmában is. Puha, kellemes tapintású és remek dísze lesz a gyerekszobának.

Az egyik oldalán nincs minta, a második oldala pedig telis-teli van apró kis arany csillagokkal. A takaró bélése antiallergén.

Mosógépben mosható legfeljebb 40 fokon, de nem ajánlott erős mosószereket használni. Nem szükséges a vasalás, de ha mégis a vasalás melett dönt, akkor csak a legalacsonyabb hőmérsékleten ajánlott. Mosáskor a legmagasab ajánlott fordulatszám 800.

- méretei: 120 x 150 cm

MOTÍVUM: csillagok
Méret: 120x150 cm
több márkát: LILU

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
25 vásárló
értékelte