Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Disney gyerekágyak   /   Gyermekek ágy hátán - Minnie Mouse -ban Párizs

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyermekek ágy hátán - Minnie Mouse -ban Párizs

A gyönyörű kanapé alakú gyermekágyat Párizsban Minnie Mouse nyomat díszíti. A fehér ágy eredeti alakja, lágy színekkel ötvözve minden kislányt. A kiságy .. többet

Ár: tól 61 846 Ft
Összesített értékelés
4.7
20 Összesített értékelés

Gyermekek ágy hátán - Minnie Mouse -ban Párizs

A gyönyörű kanapé alakú gyermekágyat Párizsban Minnie Mouse nyomat díszíti. A fehér ágy eredeti alakja, lágy színekkel ötvözve minden kislányt.

A kiságy minőségi laminátumból készül, vastagsága 16 mm. Minden él lágy gumival van bevonva és lekerekített, hogy a gyermekek biztonságban maradjanak. Kiválaszthatja, hogy ágyat szeretne tárolóhellyel vagy anélkül.

Az ágy hátulján és a fejlécén vannak olyan nyomatok , amelyeket nedves ruhával könnyen megtisztíthat. A nyomatokat egy speciális laminátum védi, amely meghosszabbítja élettartamát és megóvja a szín elhalványulásától.

Ha a fiók változatot választja , akkor értékes tárolóhelyet kap, amelyet diszkréten elrejtve az ágy alatt és ugyanakkor kéznél is lehet. A gyermekek oktatása rendben lesz, de ez az ágy megkönnyíti az erőfeszítéseit.

Ez magában foglalja :

  • fenyőfa rácsos rostély, amely akár 100 kg-ot is elvihet
  • 100 cm hosszú leszerelhető akadály

Ez a speciális ágy modell hátsó ágyként ismert. A gyermekágy emelt hátulja egy kanapé benyomását kelti. Éjjel az ágy klasszikus ágyként szolgál, nappal kanapéként. Ez az ágy ezért alkalmas a belső kerülete körül elhelyezett dekoratív párnákra.

Az ágy külső méretei 162x87x66 cm. A matracot a padlótól kb. 30 cm magasságban kell elhelyezni. Az ágy fennmaradó méreteit a rajz galériájában találja meg.

Megjegyzés : A matrac nem része az ágynak. Válasszon 160x80 cm méretű gyermek matracot a gyermek matrac kategóriában.

Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval, ágyráccsal, mintával
Ágyak anyaga: laminált bútorlap
Gyerekágy színek: fehér
Letölthető fájlok
 Agy_szerelesi_utasitas_hu.pdf   (69.22 KB) 

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
20 vásárló
értékelte