Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy Hófehérke - fenyő

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerekágy Hófehérke - fenyő

Hófehérkét minden kislánynak ismernie kell. A róla szóló mese egy olyan mese, mely egy gyermek mesegyűjteményéből sem hiányozhat. Miért ne törnénk meg az átkot .. többet

Ár: tól 39 712 Ft
Összesített értékelés
4.5
27 Összesített értékelés


Gyerekágy Hófehérke - fenyő

Hófehérkét minden kislánynak ismernie kell. A róla szóló mese egy olyan mese, mely egy gyermek mesegyűjteményéből sem hiányozhat. Miért ne törnénk meg az átkot éppen egy ággyal a gyerekszobába?

Kislánya sugározni fog a boldogságtól, ha meglátja az ágyat. Az ágy fenyőfából készült és színtelen lakkal van kezelve. A lakkozásnak köszönhetően a fa minden mintája, a csomók, egyszóval minden erezet látszik a fából.

Az ágy összeszerelését minden ügyes apuka meg tudja oldani. Elég néhány csavar és már meg is született az eredmény. Az összerakáshoz szükséges útmutatót a csomagolásban találja.

A rövidebb lista leesésgátlóként szolgál, amely az ágy jobb, vagy bal oldalára is felszerelhető, csak Öntől függ, hogy hová szereli fel.

A léc elemekből készült ágyrács stabil és szilárd.

Az ágy terhelhetősége 80 kg.

A matrac nem a csomagolás része, a gyerekmatracok részlegben tudja kiválasztani, válassza a megfelelő méretet: 160×70 cm vagy 180×80 cm.

Gyerekágy színek: natúr, fenyő
Gyerekágy típus: leesesgátlóval
Ágyak anyaga: tömör fa
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
27 vásárló
értékelte