Gyerekágy Hófehérke - fenyő

Hófehérkét minden kislánynak ismernie kell. A róla szóló mese egy olyan mese, mely egy gyermek mesegyűjteményéből sem hiányozhat. Miért ne törnénk meg az átkot .. többet

Ár: tól 35 430 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
0.0
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
1518-0 160x70 cm fenyő 35 430 Ft több mint 5 db raktáron db
1518-2 180x80 cm fenyő 40 367 Ft 14 napon belül db

Gyerekágy Hófehérke - fenyő

Hófehérkét minden kislánynak ismernie kell. A róla szóló mese egy olyan mese, mely egy gyermek mesegyűjteményéből sem hiányozhat. Miért ne törnénk meg az átkot éppen egy ággyal a gyerekszobába?

Kislánya sugározni fog a boldogságtól, ha meglátja az ágyat. Az ágy fenyőfából készült és színtelen lakkal van kezelve. A lakkozásnak köszönhetően a fa minden mintája, a csomók, egyszóval minden erezet látszik a fából.

Az ágy összeszerelését minden ügyes apuka meg tudja oldani. Elég néhány csavar és már meg is született az eredmény. Az összerakáshoz szükséges útmutatót a csomagolásban találja.

A rövidebb lista leesésgátlóként szolgál, amely az ágy jobb, vagy bal oldalára is felszerelhető, csak Öntől függ, hogy hová szereli fel.

A léc elemekből készült ágyrács stabil és szilárd.

Az ágy terhelhetősége 80 kg.

A matracot nem a csomagolás része, a gyerekmatracok részlegben tudja kiválasztani, válassza a megfelelő méretet: 160×70 cm vagy 180×80 cm.

Ágy méretek: 160x70 cm, 180x80 cm
Gyerekágy színek: natúr
Gyerekágy típus: leesesgátlóval
Ágyak anyaga: tömör fa
több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
0.0
0 vásárló
értékelte