Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg - baglyocskák - rózsaszín

Gyerek szőnyeg - baglyocskák - rózsaszín

A gyerekszoba az a hely, ahol a gyerekek játszanak, szórakoznak, pihennek és azt tesznek, amihez csak kedvük van. A szülők éppen ezért azon igyekeznek, hogy a .. többet

Ár: tól 47 307 Ft
Eredeti ár: tól 67 853 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
11 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14352-0 120 x 180 cm 39 587 Ft átmenetileg elfogyott
14352-2 160 x 230 cm 67 853 Ft 47 307 Ft raktáron csak 1 db db

Gyerek szőnyeg - baglyocskák - rózsaszín

A gyerekszoba az a hely, ahol a gyerekek játszanak, szórakoznak, pihennek és azt tesznek, amihez csak kedvük van. A szülők éppen ezért azon igyekeznek, hogy a gyerekszobát szépen, színesen és funkcionálisan rendezzék be.

Ebben lehet segítség a gyönyörű gyerekszőnyeg, ami a gyerekbirodalmat tökéletesen feldíszíti és egységesít. A beltérnek modern és egyedi külsőt kölcsönöz, amit az egész család imádni fog.

Az előkelő Happy Rugs gyerekszőnyeg modern, színes és praktikus. Minden szobát beragyog. A szőnyeg készítéséhez kiváló minőségű és tartós anyagokat használnak. Ezek az anyagok biztosítják, hogy a szőnyeg tapintásra kellemes, puha és nagyon lágy. 100%-os polipropilénből a német LIVONE cég gyártja.

A szőnyeg tisztán tartása és karbantartása nagyon egyszerű.

A gyerekszőnyeg nem csak modern külsőt kölcsönöz a gyerekszobának, de megóvja a gyermekét a hideg padlótól is. A gyerekek a szőnyegen játszhatnak, mesét nézhetnek vagy csak simán pihenhetnek.

Bármilyen gyerekbútorral nagyszerűen kombinálható, univerzális. Könnyű, így aztán szükség szerint könnyen áthelyezhető az egyik helyről a másikra.

A gyerekszőnyeg szép rózsaszín és helyes, színes baglyok díszítik. A színe és a dizájnja miatt a kislányok különösen megszeretik, azonban tanulószobába is alkalmas.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: állatkák, gyerek minta
alak: téglalap
Szín: fehér, rózsaszín
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
11 vásárló
értékelte