Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg - kis tengerész

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Gyerek szőnyeg - kis tengerész

Valami új, szép és modern kellene gyermeke szobájába, ami képes volna vidámabbá és otthonosabbá varázsolni? De nem tudja pontosan mit is kell kiválasztani, .. többet

Ár: tól 42 754 Ft
Összesített értékelés
4.6
10 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14374-0 120 x 180 cm 42 754 Ft átmenetileg elfogyott
14374-2 160 x 230 cm 73 262 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerek szőnyeg - kis tengerész

Valami új, szép és modern kellene gyermeke szobájába, ami képes volna vidámabbá és otthonosabbá varázsolni? De nem tudja pontosan mit is kell kiválasztani, megvenni? Mit szólna egy szép új gyerek szőnyeghez?

Próbálja ki ezt a luxus tengerész mintás Happy Rugs gyerek szőnyeget, mely egyszerűen gyönyörű színes, modern és vidám. A család minden tagja azonnal beleszeret, nem csak a gyerekek, de a felnőttek is egyaránt. A dizájnja miatt elsősorban a kisfiúk szobájában találja meg helyét, de biztosan a kislányok is értékelni fogják.

Ez a modern szőnyeg kiváló minőségű anyagból, 100 % polipropilénből készült. Nem csak nagyon szép, de puha, sima és nagyon kellemes tapintású. A német LIVONE cég gyártja.

Ez eredeti és mutatós tengerész minta remekül kombinálható más gyermek bútorokkal. Szükség szerint a szőnyeg bármikor áthelyezhető máshová.

Amellett, hogy a gyerekszobát felvidítha, praktikus funkcióval is rendelkezik. Gyermek ülve vagy fekve játszhat rajta, vagy csak úgy pihegethet, hiszen a szőnyeg megvédi őt a hideg padlótól.

A szőnyeg alkalmas padlófűtés esetén is.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: gyerek minta, közlekedés eszközök
alak: téglalap
Szín: fehér, piros, kék
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
10 vásárló
értékelte