Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg STAR ezüst-szürke-rózsaszín

Gyerek szőnyeg STAR ezüst-szürke-rózsaszín

Feldobni és otthonosabbá varászolni a gyerekszobát lehet egyszerű is, csak ki kell válasszani a megfelelő dekoráció, amelynek köszönehtően a gyerek birodalom .. többet

Ár: tól 21 000 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.2
21 Összesített értékelés

Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14377-4 100 x 160 cm
21 000 Ft
raktáron csak 1 db
db

Gyerek szőnyeg STAR ezüst-szürke-rózsaszín

Feldobni és otthonosabbá varászolni a gyerekszobát lehet egyszerű is, csak ki kell válasszani a megfelelő dekoráció, amelynek köszönehtően a gyerek birodalom megtelik vidámsággal, játékossággal és színekkel. Milyen is legyen azonban ez a dekoráció? Próbáljom ki egy szép új gyerek szőnyeget.

Ez a luxus Happy Rugs gyermek szőnyeg pontosan az, amit keres. A gyerekszoba nem csak szebb és hangulatosabb lesz, de egyszerűen elbűvölő. Nagyon modern, szép és hasznos is egyben.

A szőnyegnek nagyon kellemes ezüst-szürke színe van és egy nagyon rózsaszín csillag található rajta. Ez az egyszerű megjelenés remek kisebb és nagyobb gyerekek szobájába is. Remekül kombinálható a többi gyermek bútorral és egy kényelmes helyet biztosít gyermeke számára játékra. Gyermeke biztonságban lesz, hiszen a szőnyeg megvédi a hideg padlótól. 

Kiváló minőségű anyagból, 100 % polipropilénből készült. Nagyon kellemes tapintású, puha és sima. Németországban, a LIVONE cég gyártja.

A karbantartása nagyon egyszerű. Mivel könnyű, igényeinek megfelelően bármikor, bárhová áthelyezheti.

A szőnyeg alkalmas padlófűtéshez is.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: gyerek minta, geometriai formák
alak: téglalap
Szín: rózsaszín, szürke
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
21 vásárló
értékelte