Adventi kedvezmények akár 54%

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Karácsonyi párna - különböző formájú

MÁR NEM KAPHATÓ - Karácsonyi párna - különböző formájú

A karácsony sok ember számára népszerű ünnep, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is. Szépen feldíszítik a lakásukat karácsonyra, sütit sütnek, fát .. többet

Ár: tól 7 345 Ft
Eredeti ár: tól 9 069 Ft
Összesített értékelés
4.5
24 Összesített értékelés

Karácsonyi párna - különböző formájú

A karácsony sok ember számára népszerű ünnep, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is. Szépen feldíszítik a lakásukat karácsonyra, sütit sütnek, fát díszítenek és kezdődhet a karácsony. Egy gyönyörű karácsonyi párna segít a díszítésben.

Ezek a csillag alakú párnák szürke és egy négyzet alakú párna piros színben, mindig karácsonyi motívumokkal, amelyek élénkebbé és finomabbá teszik a gyönyörű belső teret. A karácsony minden szegletből és otthonod belsejéből lélegzik rád.

Nemcsak a gyerekszobát, hanem a nappalit, hálószobát vagy dolgozószobát is megszépíti. A karácsonyi párna kézzel varrott , kézzel készített termék. Minőségi pamutból készült, mely puha tapintású és nagyon kellemes.

A karácsonyi párnáknak köszönhetően könnyedén felpezsdíthet bármilyen helyiséget, és a karácsony és főleg a Mikulás várakozása gyorsabban fut majd Ön és gyermeke számára. Szerezze be neked is ezeket a gyönyörű díszpárnákat.

Mérete : 40x40 cm

KÉZZEL KÉSZÍTETT!

Méret: 40x40 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
24 vásárló
értékelte