Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   Gyerekágy sorompós Ourbaby - kék-fehér

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerekágy sorompós Ourbaby - kék-fehér

A gyermekágy gyönyörű kék-fehér kombinációja minden gyermeket boldoggá tesz! A gyerekeknek kialakított ágy gyönyörűen feldobja és kiegészíti a lányok és fiúk .. többet

Ár: tól 63 098 Ft
Összesített értékelés
4.5
40 Összesített értékelés

Gyerekágy sorompós Ourbaby - kék-fehér

A gyermekágy gyönyörű kék-fehér kombinációja minden gyermeket boldoggá tesz! A gyerekeknek kialakított ágy gyönyörűen feldobja és kiegészíti a lányok és fiúk gyerekszobáját.

Az Ourbaby gyerekágy kényelmes hely a gyerekek számára, funkcionális és könnyen összeszerelhető. A gyártáshoz laminált lapot használnak. Az ágykeret fenyőfából készült (4 x 2 centiméter). Ennek köszönhetően egy felnőtt ülhet vagy feküdhet rajta. Főleg a 120 kilogrammig terjedő teherbírása miatt nem sérül meg semmiben.

A gyerekágy is levehető sorompós. 100 centiméter hosszú, mindkét oldalán behelyezhető, így variálható. Napközben eltávolíthatja a sorompót, és kialakíthat egy helyet a gyermekek számára, ahol játszhatnak, pihenhetnek, éjszaka a sorompó védi a gyerekeket az ágyból való kieséstől.

Az Ourbaby gyerekágy gumi szegéllyel rendelkezik, amely mindkét fejtámla kerülete mentén húzódik. Így segít megóvni a gyermekágyat a sérülésektől. A gumiszegélyt nem kell ragasztóval felragasztani az ágyra, anélkül is tart.

A gyerekágy biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az európai szabványoknak is.

Az ágyon kívül sorompót és rácsot is találsz a csomagban. A matrac nem része a csomagnak, külön megvásárolható. A bal oldali oszlopban a MATRAC kategóriában az Ön igényei szerint választhat.

Az ágy méretei:

- 140x70 cm

- 160x70 cm

- 160x80 cm

- 180x80 cm

A fényképek csak illusztrációk. A beszállítói oldalon jelenleg kisebb tervezési változtatások zajlanak.

Gyerekágy színek: fehér, kék
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval, minta nélkül
Ágyak anyaga: laminált bútorlap

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
40 vásárló
értékelte