Banaby.hu   »   Játékok   /   Interaktív játékok   /   Szundipajtás - zenelő kis bárany

Szundipajtás - zenelő kis bárany

Minden gyerek szívesen alszik el úgy, hogy kedvenc plüssét ölelgeti. Az megóvja őt és segít neki, hogy gyorsabban és kényelmesebb aludjon el. Most gyermekének .. többet

Ár: 10 945 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
18 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6226-0 Juhok dallamokkal - 06586 10 945 Ft raktáron 2-5 db db

Szundipajtás - zenelő kis bárany

Minden gyerek szívesen alszik el úgy, hogy kedvenc plüssét ölelgeti. Az megóvja őt és segít neki, hogy gyorsabban és kényelmesebb aludjon el. Most gyermekének beszerezhet egy ilyen alvótársat, sőt, olyat, ami még zenél is! 2016 májusában piacra dobott újdonságról van szó.

A bárány formájú alvótársat minden gyerek megkedveli, és már a gyermek megszületésétől fogva használható. Tépőzárral könnyen a kiságyhoz rögzíthető. A bárány álomba ringathatja a gyermekét, a kellemes dallamoknak is köszönhetően.

A kis bárány hat különböző, megnyugtató dallamot tud lejátszani, beleértve az altatókat. A bárány úgy beállítható, hogy sírásra bekapcsoljon. Így aztán, ha a baba bármikor felriad és sírni kezd, akkor a bárány lejátssza neki a kellemes dallamot. Az automatikus kikapcsolás funkció beállításával a dallam 15 perc után kikapcsol.

A bárányt nagyobb gyerekek is használhatják, elég kihúzni belőle a lejátszó berendezést és ezáltal egy plüssbarátot kapunk. A bárány érintésre kellemes és puha anyagból készül. Mosógépben mosható, elég kivenni belőle a lejátszót.

A működéséhez három darab AAA elem szükséges. A csomagolás a kezdőelemeket tartalmazza.

Méretek:

- szélességa 21 cm

- magassága 25 cm

MOTÍVUM: bárány
több márkát: Summer Infant

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
18 vásárló
értékelte