Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Paplanok és párnák   /   Paplan és párna szettek   /   Gyerek takaró és párna szett Kényelmes 90x120+40x60 cm egész évben

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerek takaró és párna szett Kényelmes 90x120+40x60 cm egész évben

A takaró vásárlása fontos, az ágynemű megfelelő kitöltése nagyban hozzájárul a jobb és kényelmesebb alváshoz. A Comfy takaró és párna készlet DACRON® 95°C .. többet

Ár: 10 828 Ft
Összesített értékelés
4.7
28 Összesített értékelés

Gyerek takaró és párna szett Kényelmes 90x120+40x60 cm egész évben

A takaró vásárlása fontos, az ágynemű megfelelő kitöltése nagyban hozzájárul a jobb és kényelmesebb alváshoz. A Comfy takaró és párna készlet DACRON® 95°C technológiával van felszerelve. Termékek ebből a Comfy sorozatból egész évben használhatók.

Ezeket a töméseket szigorú ellenőrzés mellett gyártják, ami garantálja a legmagasabb minőséget. Egészségre ártalmatlan anyagokból készül. A gyártás során innovatív technológiákat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően a szálszerkezet erősebb és kiemelkedően ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Az ágynemű töltete OKO-TEX STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A Dacron 95°-os poliészter töltet 95 fokos mosást és szárítógépben történő szárítást tesz lehetővé a szálszerkezet megzavarása nélkül.

Az ágyneműtöltelék szépen formázott, és nagyon magas hőmérsékleten történő ismételt mosás után is sokáig megtartja formáját. A puhaságát is megőrzi. A forma többszöri mosás után sem változik, ugyanaz marad.

Méretek:

- takaró: 90 x 120 centiméter

- párna: 40 x 60 centiméter

Kivitelezés: takaró és párna szett
Dimenzió párnák: 60x40 cm
Dimenzió takarók: 120x90 cm
Évi időszak: éves

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
28 vásárló
értékelte