Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   3-részes ágyneműhuzat rácsos kiságyba - Silver Star

Kedvezmény

MÁR NEM KAPHATÓ - 3-részes ágyneműhuzat rácsos kiságyba - Silver Star

Gyönyörű, puhácska és modern ágyneműhuzat szett rácsos kiságyba. Kiváló minőségű, hiszen minden anya csakis a legjobbat szeretné gyermeke számára! A Silver .. többet

Ár: tól 21 661 Ft
Összesített értékelés
4.1
23 Összesített értékelés

3-részes ágyneműhuzat rácsos kiságyba - Silver Star

Gyönyörű, puhácska és modern ágyneműhuzat szett rácsos kiságyba. Kiváló minőségű, hiszen minden anya csakis a legjobbat szeretné gyermeke számára! A Silver Star ágyneműhuzat szett pontosan ilyen.

Az ágyneműhuzat igazolt 100% pamutból készült, amely kellemes tapintású és puha. Az ágyneműhuzat szett aranyos kis csillagokkal és ezüst szaténnal van díszítve. Ez biztosítja gyermeke számára a nyugodt és gondtalan alvást, mint a "felhőkben."

Kiváló minőségű anyagból készült, ami azt jelenti, hogy a színei még többszörös mosás után sem fakulnak ki. Ugyan ez érvényes a formájára is, tehát változatlan marad. A huzatok cipzár csúszka nélkül vannak ellátva, ami nagyon kényelmes és praktikus.

A Silver Star ágyneműhuzat szettnek köszönhetően gyönyörűen felderül a kiságy és gyengéd, szerető hangulat lesz a szobában.

A szett három darabból álló csomagot jelent, amely tartalmaz egy paplanhuzatoz, egy párnahuzatot és egy fejvédő matracot is. A huzatok mosógépben moshatóak legfeljebb 60 fokon és a fejvédő matrac peding legfeljebb 30 fokon.

Méretek:

- paplanhuzat 120 x 90 cm

- párnahuzat 60 x 40 cms

- fejvédő matrac 180 cm

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.1
23 vásárló
értékelte