Magasságmérő 04 - zebra

Úgy gondolja, hogy a gyerekszobába ideje beszerezni egy szép kiegészítőt? Valamit, amitől életre kel, ragyogni fog és összhangba kerül a szobácska? Pontosan .. többet

Ár: 5 051 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
866-0 Magasságmérő 04 - zebra 5 051 Ft raktáron csak 1 db db

Magasságmérő 04 - zebra

Úgy gondolja, hogy a gyerekszobába ideje beszerezni egy szép kiegészítőt? Valamit, amitől életre kel, ragyogni fog és összhangba kerül a szobácska? Pontosan viszont nem tudja, hogy mi is hiányzik? Nehezen tájékozódik a kiegészítők és dekorációk világában? Nem csoda, hiszen a kínálat bőséges, és a megfelelőt kiválasztani sokszor nagyon nehéz lehet. Mit tegyen ilyen esetben? Mi segítünk! Választjon egyet a gyönyörű és hasznos magassámérőink közül.

A magasságmérő félmatt öntapadó fóliából készült és nagyon szép élénk és vidám színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődést még akkor is ha oldalról nézzünk rá. A magasságmérő szélei géppel vannak lemetszve.

Kizárólag környezetbarát és egészségre semmilyen módon nem káros színnek felhasználásával készült, nincs semmilyen kellemetlen szaga. A matricák ellenállnak a napfénynek.

Bármilyen sima és száraz felületre felragasztható, így alklamazhatja falra, bútorra és csempére is. A képzeletnek nincsenek határok szabva! A magasságmérő felrakása nagyon egyszerű, elég lehúzni az alapfóliáról és feragasztani a kiválasztott helyre. A későbbi törődés is problémamentes, elég nedves ronggyal áttörölni és kész is.

- magasságmérő mérete: 41 x 127 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig

A csomagolás része egy jelző is, amellyel az aktuális magasságot bejelölheti.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte