Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Paplanok és párnák   /   Paplan és párna szettek   /   Kombinált gyermek paplan és párna garnitúra 100x135 cm + 40x60 cm egész évben

MÁR NEM KAPHATÓ - Kombinált gyermek paplan és párna garnitúra 100x135 cm + 40x60 cm egész évben

A gyermekek számára készült párna és takaró szigorú ellenőrzés mellett készül, így garantálja a legmagasabb minőséget. Ez a készlet egész évben használható, és .. többet

Ár: 9 353 Ft
Összesített értékelés
4.5
28 Összesített értékelés

Kombinált gyermek paplan és párna garnitúra 100x135 cm + 40x60 cm egész évben

A gyermekek számára készült párna és takaró szigorú ellenőrzés mellett készül, így garantálja a legmagasabb minőséget. Ez a készlet egész évben használható, és minden szülő értékelni fogja, aki csak a legjobbat akarja gyermekeinek.

Az INGEO töltőkészlet innovatív az ágyneműpiacon. Az INGEO rost egyesíti a szintetikus és természetes töltőanyagok előnyeit. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel a kiváló minőségű szintetikus szálak rendelkeznek, és biztosítja a szükséges kényelmet, amit a természetes anyagoknak köszönhetően kap. Ennek a kombinációnak köszönhetően kényelmes és egészséges alvást garantál gyermeke számára.

Az INEGO 100% PLA szálból készül. Ez egy természetes rost, amelyet minden évben megújuló forrásból, például kukoricából nyernek ki növényekből. Hipoallergén és nincs szaga. Ez az anyag egyenletesen osztja el a testhőt, légáteresztő, kiváló hőszigetelést biztosít és elvezeti a nedvességet. A biztonsági fok itt magas, a szál nem gyúlékony.

Kivitelezés: takaró és párna szett
Dimenzió párnák: 60x40 cm
Dimenzió takarók: 135x100 cm
Évi időszak: éves

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
28 vásárló
értékelte