Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   Alap habszivacs matrac - 190x90cm

MÁR NEM KAPHATÓ - Alap habszivacs matrac - 190x90cm

A gyerekszobába matrac szükséges, csak így lesz teljes a gyerekágy. A választási lehetőségnek köszönhetően kiválaszthatja az Ön által választott ágyhoz .. többet

Ár: 30 148 Ft
Eredeti ár: 30 672 Ft
Összesített értékelés
4.7
27 Összesített értékelés

Alap habszivacs matrac - 190x90cm

A gyerekszobába matrac szükséges, csak így lesz teljes a gyerekágy. A választási lehetőségnek köszönhetően kiválaszthatja az Ön által választott ágyhoz legmegfelelőbb matracot. Ajánljuk az Alap habszivacs matracot.

A habszivacs matracok nagyon univerzálisak, minden belső térbe és minden gyermek számára alkalmasak. Lehetőség van közvetlenül a padlóra vagy az ágykeretre helyezni. A habszivacs matracok mindennapi használatra alkalmasak.

A matrac T18 poliuretán habból készül, közepesen kemény. A matrac magassága körülbelül 9 centiméter. A matrac levehető, mosható huzattal rendelkezik.

- méret: 190 x 90 centiméter

Teherbírás - 80 kg

PUR hab T18

A T18 hab megfelel a poliuretán (továbbiakban PUR) habszivacsokra vonatkozó szabványos követelményeknek, amelyeket a kisebb gyermekek matracaiban használnak - leginkább a legfeljebb 140 cm hosszú matracokban találhatja meg. Az ezt a matracot magában foglaló matrac közepesen kemény - 3 az 1-5-ig terjedő skálán. Az Ourbaby matracok PUR habszivaccsal rendelkeznek, T18 jelzéssel és 4,2 kPa nyomásállósággal. A T18 jelölés 18 kg/m³ sűrűséget jelent. Néha a PUR habot a cseh környezetben „molitán” néven ismerik.

BASIC matrac

BASIC sorozat - Ourbaby® márkánk matracainak alapsorozata, mely alatt nem csak matracokat gyártunk. BASIC habszivacs matracokat kínálunk méretben minden korosztály számára. A PUR matrachab közepesen kemény. A BASIC gyerekmatracok a legjobb választás, ha minőségi matracot keresel elérhető áron.

BASIC - PUR HAB Matrac

Matrac összetétel: (1) PUR hab matracmag (2) Antiallergén huzat

Matrac méret: 190x90 cm
Matrac típus: Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 80 kg
Matrac vastagság: 9 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
27 vásárló
értékelte