Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   VISCO matrac 160x80 cm

MÁR NEM KAPHATÓ - VISCO matrac 160x80 cm

A VISCO gyerekmatrac 80x160 cm-es méretben olyan matracok közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a matrac oldalainak választását annak alapján, hogy melyik .. többet

Ár: 39 197 Ft
Eredeti ár: 43 423 Ft
Összesített értékelés
4.6
62 Összesített értékelés

VISCO matrac 160x80 cm

A VISCO gyerekmatrac 80x160 cm-es méretben olyan matracok közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a matrac oldalainak választását annak alapján, hogy melyik kellemesebb a gyermek számára. Az egyik oldala PUR habból készült, míg a másik oldalt egy 3 cm vékony memóriahab réteg alkotja. Mindennapos alváshoz az idősebb gyerekek értékelni fogják a matracot, de alkalmi alváshoz a fiatalabb gyerekek is használhatják.

A levehető huzat alatt a VISCO gyerekmatrac magja található, amelyet két különböző anyagból készült réteg alkot. Mindegyik anyagnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, amelyek biztosítják a gyermekek számára a minőségi és egészséges alvást.

1. réteg - poliuretán hab (PUR)

A kiváló minőségű poliuretán hab a matrac puhább oldala. Az egész felületen egyenletesen kemény és rugalmas. A matrac keménységi skáláján közepesen kemény (3 az 1-5 skálán). Ez a keménység megfelel a mindennapi alváshoz szükséges gyerekmatracok követelményeinek.

2. réteg - memóriahab VISCO

A memóriahabot talán ismeri más néven lassú hab vagy viszkoelasztikus hab. A lassú hab egyedi tulajdonsága, hogy azonnal alkalmazkodik a fekvő testhez, és amint felkel, azonnal visszatér eredeti állapotába. Ezt a habot inkább felnőtteknek vagy egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek ajánlják.

Az alvás ezen az oldalon inkább az idősebb gyermekek számára (kb. 12 éves kortól) megfelelő. A memóriahab réteg magassága 2-3 cm, ami megfelel az idősebb gyermekek számára ajánlott maximumnak. Amíg a gyermekek még növekednek, először a PUR hab oldalon kell aludniuk, amely megőrzi alakját és nem változtatja azt. A memóriahab rétegen való alvás tehát inkább alkalmi jellegű vagy csak akkor ajánlott, amikor a gyermekek már nagyobbak.

A gyermekek maguk dönthetik el, melyik matracoldalt részesítik előnyben. A matrac élettartamának meghosszabbítása érdekében ne felejtsen el matracvédőt beszerezni.

A matrac előnyei:

 • könnyűség és magas rugalmasság
 • a 3 cm vastag memóriahab tökéletesen követi a test alakját
 • alkalmas mindennapi vagy alkalmi alváshoz
 • a gyerekmatrac gyártásához használt összetevők megfelelnek a gyermektermékek higiéniai követelményeinek
 • hipoallergén huzat mosógépben mosható

A matrac paraméterei:

 • Szélesség x hosszúság - 80x160 cm - a matrac alkalmas az ágykeret belső méretéhez 80x160 cm.
 • Magasság - 12 cm (8 cm PUR hab + 3 cm memóriahab VISCO + 1 cm matrac huzat).
 • Keménység - közepesen kemény 3 az 1-5 skálán - megfelelő gerinctámaszt biztosít a gyermek számára.
 • A matrac teherbírása - 80 kg

A matrac huzat összetétele:

 • felső réteg - 100% PES
 • középső réteg - üreges PES szál
 • alsó réteg - mikroszál
 • mosás 40 °C-on

VISCO gyerekmatrac sorozat: Kiváló minőségű poliuretán hab matrac közepes keménységgel és alacsony memóriahab réteggel. Egy matrac, két oldal a választási lehetőségért az alkalmazkodó és a szilárd alátámasztás között.

Matrac méret: 160x80 cm
Matrac típus: Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 80 kg
Matrac vastagság: 13 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
62 vásárló
értékelte