Adventi kedvezmények akár 54%

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   Összecsukható matrac - különböző színek

MÁR NEM KAPHATÓ - Összecsukható matrac - különböző színek

Gyermeked barátai ného ott tölti az éjszakát nálatok? Sokat utaztok, esetleg sátorztok? Vagy egész egyszerűen csak a barátaitok ott tölti az éjszakát lnálatok .. többet

Ár: tól 23 622 Ft
Összesített értékelés
4.6
44 Összesített értékelés

Összecsukható matrac - különböző színek

Gyermeked barátai ného ott tölti az éjszakát nálatok? Sokat utaztok, esetleg sátorztok? Vagy egész egyszerűen csak a barátaitok ott tölti az éjszakát lnálatok néha? Akkor biztosan gyakran az a kérdés nálatok, hogy hol alszanak majd. Az ideális megoldás egy összecsukható matrac!

A mi kínálatunkban található összecsukható matracok különböző színben kaphatóak. A matracok kétoldalasak, kiváló minőségű anyagokból készültek és minőségi tanúsítvánnyal rendelkező poliuretán haszivacsból. A matrac többféle képpen is használható. Az egyik lehetőség, hogy szétszeded és alvásra használod, a másik pedig hogy összerakod és mint széket használod, amely kényelmes ülőhelyet biztosítt.

A matrachoz egy ingyenes táska is tartozik. Ez megkönnyíti a szállítását és a tárolását. Matracot könnyen és kis helyen tárolhatod, a huzata pedig cipzárral van ellátva, így könyedén levehető. A huzat mosógépben mosható legfeljebb 30 fokon.

Maximum teherbírás: 120 kg

Méretek:

- szétszedve 80 x 195 x 10 cm

- összecsukva 80 x 65 x 30 cm

Matrac méret: 195x80 cm
Matrac típus: összecsukható matrac
Matrac vastagság: 10 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
44 vásárló
értékelte