GYERMEKNAP > kedvezmény 8 % < Ünnepelj velünk!

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerekmatracok   /   VISCO matrac 140x70 cm

MÁR NEM KAPHATÓ - VISCO matrac 140x70 cm

A 70x140 cm méretű VISCO gyerekmatrac azon matracok közé tartozik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a matrac oldalai között válasszon attól függően, hogy .. többet

Ár: 24 032 Ft
Eredeti ár: 33 127 Ft
Összesített értékelés
4.5
28 Összesített értékelés

VISCO matrac 140x70 cm

A 70x140 cm méretű VISCO gyerekmatrac azon matracok közé tartozik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a matrac oldalai között válasszon attól függően, hogy melyik a kényelmesebb a gyermek számára. Az egyik oldala PUR hab, a másik oldala pedig 3 cm vékony memóriahab réteg. A nagyobb gyerekek értékelni fogják a matracot a mindennapi alváshoz, de a kisebbek alkalmi alvásra is használhatják.

A VISCO gyermekmatrac levehető huzata alatt a matrac magja rejtőzik, amely két réteg különböző anyagból áll. Mindegyik anyagnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, amelyeknek köszönhetően a gyerekek minőségi és egészséges alvásra számíthatnak.

1. matracréteg - poliuretán hab (PUR)

A kiváló minőségű poliuretán hab a matrac lágyabb oldala. A hab egyforma merev és rugalmas a teljes felületén. A matrac keménységi skáláján közepesen kemény (1-5-ből 3). Ez a merevség megfelel a mindennapi alváshoz szükséges gyermekmatracok követelményeinek.

2. matracréteg - VISCO memóriahab

A memóriahabot lazy vagy viszkoelasztikus néven ismerheti. A laza hab egyedülálló tulajdonsága, hogy fekvéskor azonnal alkalmazkodik a testhez, és amint feláll, azonnal visszatér eredeti állapotába. Ez a fajta hab felnőtteknek vagy egészségügyi problémákkal küzdőknek ajánlott.

Az ezen az oldalon való alvás azonban nagyobb (kb. 12 éves) gyermekek számára alkalmasabb. A memóriaréteg magassága 2-3 cm, ami megfelel a nagyobb gyermekek számára ajánlott maximumnak. Amíg a gyerekek még nőnek, először azon az oldalon kell aludniuk, ahol PUR hab van , amely megtartja alakját és nem változtatja meg. Emiatt a memóriahab rétegen való alvás kisebb (4 éves korig) gyermekek számára alkalmas alkalmanként vagy felnőttkorban.

A gyerekeken múlik, hogy a matrac melyik oldalát választják szívesebben. Annak érdekében, hogy a matrac a lehető leghosszabb ideig megmaradjon, ne felejtsen el matracvédőt vásárolni.

A matrac előnyei :

 • könnyedség és nagy rugalmasság
 • A 3 cm-es memóriahab réteg tökéletesen követi a test formáját
 • alkalmas mindennapi vagy alkalmi alvásra
 • a gyermekmatrac gyártásához használt alkatrészek megfelelnek a gyermekeknek szánt termékekre vonatkozó higiéniai követelményeknek
 • A hipoallergén bevonat mosógépben mosható

Matrac paraméterek :

 • Szélesség x hossz - 70x140 cm - a matrac 70x140 cm belső ágyrácsos ágyakhoz alkalmas.
 • Magasság - 12 cm (8 cm PUR hab + 3 cm VISCO memóriahab + 1 cm matrachuzat).
 • A keménység - közepes keménység 3 az 1-5-ig terjedő skálán - megfelelő tartást biztosít a gyermek gerincének.
 • Matrac teherbírása - 80 kg

A matrachuzat összetétele :

 • felső réteg - 100% PES
 • középső réteg - PES üreges szál
 • alsó réteg - mikroszálas
 • 40 °C-on mossuk

VISCO gyermekmatraccsalád : Minőségi matracok közepes keménységű poliuretán habból, alacsony memóriahab réteggel. Egy matrac, két oldal, választhat a rugalmas és szilárd alap között.

Matrac méret: 140x70 cm
Matrac típus: Habszivacs matrac
Terhelhetőség: 80 kg
Matrac vastagság: 12 cm
Matrac keménység: 3 - közepesen kemény
több márkát: Ourbaby®

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
28 vásárló
értékelte